Dubbelrösta på oss!

Vi är nominerade till Årets Nätbutik 2017 och Årets Onlinevaruhus 2017! Hjälp oss att vinna genom att rösta på båda nomineringarna. I samband med att du röstar gör du även en god gärning och stöttar organisationen Friends.

Vi vill gärna påminna om att vi behöver din röst under november! I år har vi fått dubbla nomineringar på Prisjakt, Årets Nätbutik 2017 och Årets Onlinevaruhus 2017. Vinnaren är den som får flest röster på respektive utmärkelse. Om du gillar det vi gör så rösta på oss via länkarna här nere. Röstningen är öppen mellan den 1-30 november. Vi hoppas att riktigt många röstar i år eftersom Prisjakt har lovat att skänka en krona för varje röst till organisationen Friends som arbetar för att stoppa mobbing och diskriminering bland våra barn.

Rösta på oss som Årets Nätbutik 2017:

Om du sitter vid datorn klicka här
Om du använder mobilen så klicka här

Rösta på oss som Årets Onlinevaruhus 2017:

Klicka in här och scrolla ner till Årets Onlinevaruhus för att rösta på oss i den kategorin

Ett stort tack till dig som röstar!