Canon TS-E 50/2,8L Macro

Test

Ett riktigt roligt objektiv är Canons nya TS-E 50mm Macro med ljusstyrka f/2,8 och bokstaven L, för att visa vilken klass den håller, som vi har testat för att vi och du ska se hur bra den är. Kolla in bilderna och läs Mats test redan nu!

Mats skriver: Här har vi nu Canons 50mm tilt/shift-objektiv anno 2017, och samtidigt släppte de även en 90mm och 135mm tele. Alla tre med kortare närgräns än de tidigare TS-E-varianterna vilket ger en avbildningsskala på 1:2 (därav Macro i beteckningen). Dessa går även att tilta och shifta i samma led oberoende av varann ungefär som med en storformatskamera, vilket inte var möjligt med första generationens TS-E-objektiv. Tilt/shift-funktionerna är också uppdaterade med större möjligheter och bättre precision än tidigare.

Läs mer här: Canon TS-E 50/2,8L Macro test