Årets Nätbutik 2017 - dubbelrösta på oss!

Vi är nominerade till Årets Nätbutik 2017 och Årets Onlinevaruhus 2017! Vi hoppas att du vill hjälpa oss genom att rösta. I samband med att du röstar gör du även en god gärning, Prisjakt skänker nämligen en krona för varje röst till Friends.

I år har vi fått dubbla nomineringar på Prisjakt! CyberPhoto är nominerad i kategorin Ljud, bild och foto i årets omgång av Prisjakts Årets Nätbutik 2017 men vi tävlar också om titeln Årets Onlinevaruhus 2017. Vi behöver din röst till båda för att vinna! Om du gillar det vi gör och vill rösta på oss så kan du enkelt klicka in via länkarna här nedan. Röstningen är öppen mellan den 1-30 november. I år hoppas vi att riktigt många är med och röstar eftersom Prisjakt har lovat att skänka en krona för varje röst till organisationen Friends. Friends är en icke vinstdrivande organisation som har målet att stoppa mobbing och diskriminering bland våra barn. De utbildar och stödjer skolor och idrottsföreningar i hela vårt avlånga land. Vi tycker att det är ett fantastiskt fint initiativ. På så sätt blir det till sist många fler vinnare av Årets Nätbutik 2017.

Årets Nätbutik 2017

Om du sitter vid datorn så klickar du här för att rösta på Årets Nätbutik 2017
Om du använder mobilen så klickar du här för att rösta Årets Nätbutik 2017

Årets Onlinevaruhus 2017

Klicka in här och scrolla ner till Årets Onlinevaruhus för att rösta på oss i den kategorin

Ett stort tack till dig som röstar!