Sony A7R III

Nyhet

Sony lanserar A7R III idag och det är en uppgradering som uppfyller önskningarna från A7R II med förbättrad och utökad ergonomi, bättre batterikapacitet och en hel del annat som gör det till en mycket het kamera!

Vill du veta mer? Ring eller maila oss redan nu. Sony får in många nyheter i version III, däribland sökaren och batteriet från nya A9 som ger bättre batteritid samt en fantastisk sökarbild. Man har även hittat plats för en joystick, AF-ON-knapp, dubbla SD-kortplatser (1st UHS-II) och en blixt-sync-kontakt. Samma sensor som i version II men med ny processorkraft för bättre resultat, snabbare fokusering och seriebildtagning (10 bilder per sekund med full AF) och liveview med upp till 8 bilder per sekund (som A6500). 15 stegs dynamiskt omfång, 14 bitars RAW och en ny slutarmekanism som ger mindre skakningar. Dessutom är bildstabiliseringen nu med en effekt motsvarande (upp till) 5,5 stegs effekt. Displayen går att använda som en AF touchpad. För video har A7R III Hybrid Log Gamma och Slog-3. Nytt är också dubbla USB-kontakter, en MicroUSBoch en USB-C vilket betyder att man tex kan strömförsörja via MicroUSB och samtidigt sköta tethered shooting via USB-C, smart!

Läs mer här: Sony Alpha 7 R III

Även ett nytt objektiv lanseras idag, FE 24-105mm F4 G OSS, mer info kommer inom kort. Man berättar också att ett FE 400mm F2.8 GM OSS är under utveckling för att bekräfta satsningen på objektiv. Mer om den kommer också inom kort!

Läs mer här: Sony FE 24-105/4 G OSS