Samyang lanserar!

Nyhet

Samyang har lanserat objektiv till Sony E-fattning sen ett tag och dessutom två modeller med autofokus, 14mm och 50mm. Nu kompletterar Samyang med ett nytt objektiv på 35mm, till Sony E, med autofokus. Vart är konkurrenterna?

Eftersom så många fotografer valt att gå över till Sony E de senaste tre åren så finns det många som vill ha objektiv till sin nya kamera och frågan är vart bredden av andra tillverkare än Sony själva är? Sigma och Tamron är väldigt duktiga på objektiv men vart är objektiven med E-fattning? Samyang däremot tog tag i detta väldigt snabbt och kommer med fina objektiv som passar många Sony-användare och vi förväntar oss fler framöver. Den nya 35:an är ganska nära besläktat med Sonys egna 35:a, vikten, formatet och konstruktionen påminner om den men Samyang framhäver att den här ska vara optiskt fantastisk och kosta betydligt mindre. Hur bra är den? Vi kommer att testa den inom kort. 11 glaselement i 9 grupper, 2 asfäriska linser, 2 "high-refractive" och en bländare med 9 blad som ska ge riktigt snygga former i bokehn. En fokusmotor kallad Linear Super Sonic Motor för supersnabb och precis fokusering. Det blir MYCKET spännande att se vad detta objektiv går för - kan vara en succé om den håller vad den lovar!

Läs mer och boka här: Samyang AF 35/1,4 AS IF UMC FE för Sony E-fattning (fullformat), autofokus