Quadralite Navigator X

Test

Nu har vi testat Quadralites Navigator X, trådlös blixtstyrning för dig som vill ha möjlighet att effektivt styra din studio på ett enkelt sätt. Vi har berömt Quadralites produkter förut och Navigator X imponerar på Mats.

Mats skriver: Vi har snabbtestat Quadralite Navigator X radiosändare/mottagare och egentligen var det bara att stoppa in batterierna och slå på prylarna och börja köra trådlöst direkt, (dock viktigt att man först ställer in sändare och mottagare på samma kanal och grupp, annars synkar de inte med varann). Räckvidden är alldeles tillräcklig för de flesta användningsområden och tillverkaren uppger upp till 100 meter, men det brukar man få ta med en nypa salt och det brukar snarare handla om ca 70-80 meter.

Hela testet hittar du här: Quadralite Navigator X test