Ett småkryps liv

Just nu är många insekter lite segare då det är kallare och man har chansen att få lite mer tid på sig att ta lite bilder. Makro-bilder är ofta riktigt läckra och förutsättningarna med låg, varm sol och lite småsega insekter kan ge fantastiska bilder!

Att skaffa ett riktigt makro-objektiv kan ge helt ny energi till fotograferandet och ofta kan man ha dessa objektiv även till annat, tex. porträtt eller landskap. Har du en Canon-kamera har vi en kampanj här: Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1 kampanj som du ska kika närmare på. Använder du Fujifilm så har de lanserat ett nytt objektiv på 80mm som verkar prestera fantastiskt bra, den hittar du här: Fujifilm Fujinon XF 80/2,8 R LM OIS WR Macro. Hur ska man veta vilket objektiv man ska ha? Läs våra tester som finns på praktiskt taget alla makro-objektiv och se vilket som passar dig!

Läs mer här: Här hittar du alla objektiv och tester