Canon lanserar!

Nyhet

Idag lanserar Canon en ny kompaktkamera. Låter det spännande? Kanske inte till en början men med nya G1X Mark III är ett nytt steg bland kompaktkamerorna från Canon tack vare helheten. En mycket spännande produkt faktiskt!

Man har i tredje versionen av toppmodellen G1X fått in sin nyaste 24 mpixel APS-C-sensor med Dual Pixel AF plus sin Digic 7-processor vilket betyder att det rent prestandamässigt är en EOS M5 eller EOS 77D i väldigt kompakt format och med låg vikt (ca 400 gram). Tillsammans med ett zoom-objektiv (motsvarande 24-72mm och f/2,8-5,6), bildstabilisering, rejäl elektronisk sökare, blixt/tillbehörssko, 7 bilder per sekund med följande autofokus och inbyggt gråfilter är det här en väldigt potent kompaktkamera som dessutom gör oss extra glada då vi sålt många Canon-kompaktkameror genom åren. G1X Mark III verkar vara den kompaktkamera som återigen visar att Canon är, och vill vara, med i toppen när det gäller prestanda och bild. Specifikationsmässigt saknas 4K men för dig som inte filmar, eller inte behöver 4K, är nyaste G1X:en väldigt intressant. Vi kommer att testa den inom kort!

Boka och läs mer här: Canon PowerShot G1 X Mark III