Canon EF 70-200/2,8L IS II USM

Test

Det är väl ingen ny produkt? Varför testar ni ett objektiv som redan testats så många gånger? Enkla svaret är att kamerorna utvecklats så mycket sen vi satte tänderna i detta objektiv första gången så det var dags igen. Även med en Sony...

Många använder Canons fina objektiv med sin Sony-kamera och därav har vi även kört kombinationen Sony A7R II + Metabones-adapter med detta objektiv vilket är intressant för många. Mats skriver: Autofokus fungerar bra tack vare den fasdetekterande autofokusen via sensorn i A7R II. När AF träffar rätt så går det i princip lika snabbt som med ett Canonhus och det är sällan A7R II missar fokus, det sitter oftast mitt i prick. Men ifall kameran missar motivet har den i regel svårare att hitta tillbaka eftersom den har en större tendens att vandra hela vägen från oändligt till vald närgräns än Canons kameror.

Läs resten här: Canon EF 70-200/2,8L IS II USM test