Sony lanserar A99 II

Nyhet

Vi nås av nyheterna direkt från Sonys presskonferens där man berättar om nya A99 II som är en kamera på 42 mpixel som klarar 12 bilder per sekund - mycket, mycket spännande och vi återkommer med mera information inom kort!

Den information som når oss säger att man har byggt en riktig "värsting". 5-axlig bildstabilisering, autofokusfunktion till -4 EV, 79 autofokuspunkter i en konventionell fasdetekterande fokusmodul tillsammans med 399 till fasdetekterande som sitter på sensorn...och de arbetar tillsammans! Supersnabb sensoravläsning, 12 bilder per sekund med följande autofokus och full avläsning i 4K utan "pixel binning". Kort sagt så verkar Sony vara på hugget med Sony SLT-A99 II. Pris och leverans är inte klart ännu! Bokning är inte förpliktigat till köp men ger en köplats.

Boka ditt exemplar här: Sony SLT-A99 II hus