Sony FDR-X3000R

Nyhet

Sony har lanserat en ny actionkamera efter lite tystnad på den här fronten och man smäller till med en rejäl nyhet som har några väldigt starka argument varav BOSS är det största enligt oss...för vi vet hur bra BOSS är!

Det handlar inte om en chef utan om stabiliseringen BOSS som är en mycket kraftfull typ av stabilisering som ger mycket stor synlig effekt på det inspelade materialet. Konventionella videokameror med BOSS från Sony har visat sig vara i särklass när det kommer till stabilisering och nu finns en actionkamera med detta koncept vilket gör det mycket, mycket intressant och ger möjligheten till att filma med nya grepp. Läs mera på vår produktsida via länken nedan där du hittar de nya tillbehören som gör att man kan hantera kameran på helt nya och smidiga sätt och du kan se exempelfilm på hur stor effekt BOSS ger till nya FDR-X3000R från Sony.

Läs mera här: Sony FDR-X3000R