Profoto lanserar D2!

Nyhet

Nu kommer efterföljaren till D1, drömblixten för många av oss som gillar att ljussätta. D1 är en mycket bra produkt och nu laddar Profoto om med D2 och du kan beställa den redan nu för snabbast möjliga leverans!

Utseendet och känslan är likvärdigt och påminner om D1, vi har redan fått testa D2 och det är en produkt som inger förtroende och uppfyller de där kraven och önskemålen man har i klassen. Gränssnittet är bra och enkelt för att hitta ett bra sätt att arbeta på i vardagen. Låter klyschigt, men Profoto kan det här. Att fokus har varit på hastighet råder det inga tvivel om. Snabbare uppladdning, kortare brinntider och höghastighetssynk är självklarheter på en uppdatering men även praktiska biten med att packa upp, montera, transportera och att använda har gjort snabbare och enklare. Läs mera om allt som skiljer på våra produktsidor redan nu!

Mera hittar du här: Profoto D2 nyhet!