Norrland

Denna bild representerar verkligen norrland för mig...

Det finns så många vackra sjöar i vackra skogar i vårt vackra land. Det är inte alltid lätt att hitta dem och det är inte alltid lätt att ta sig fram till dem heller, men väl där så är det oftast värt besväret. Det här är ett speciellt minne för mig, jag spenderade en hel dag vid denna sjö. Jag tog lite bilder, grillade lite korv och bara hade det härligt medan min fru och hennes tillresta syster var och shoppade. Jag satte dessutom ut en geocache i närheten så att fler ska hitta hit och kunna njuta av denna vackra plats. En brännvidd kring 24, 28 eller 35mm är lämpligt till denna typ av motiv. Det är alltid tycke smak naturligtvis. En kortare brännvidd hade gjort träden för små och en lite längre brännvidd hade funkat om jag hade haft utrymme bakåt, vilket jag inte hade, så då hade bilden bara helt enkelt beskurits.

Klicka här för större bild

/Thomas