Garmin VIRB Ultra 30

Nyhet

Garmin lanserar en ny actionkamera som är mycket, mycket intressant! 3-axlig bildstabilisering, 4K Video och G-Metrix. Och just nu undrar du vad det är och är det värt att ens nämnas? Ja, absolut, och vi förklarar gärna!

G-Metrix är namnet totallösningen att kombinera GPS med olika sensorer för att få ut data ur dina filmer som hastighet, höjd, G-krafter, "hang time" m.m. vilket gör det väldigt kreativt. Kort sagt kan man tävla, jämföra sig och få ut rolig statistik och data ur filmerna! Ihop med 4K video och den nya bildstabiliseringen som verkar vara riktigt effektiv. Röststyrning (engelska) som gör att du kan styra kameran med rösten och ge kommandon som "remember that" eller "start recording" för att skapa en flaggad händelse eller att påbörja inspelningen. Vi kommer att testa det så klart men funkar det bra är det högst intressant!

Läs mera och boka: Garmin VIRB Ultra 30