Erbjudande ProFormat

Vi erbjuder dig 30% rabatt på Dibondtavlor från ProFormat AB just nu, erbjudandet gäller hela september och det är ett roligt och väldigt snyggt format för att uppleva dina foton. Dibondtavlan är vår favorit så se till att kika närmare nu!

Bilden printas på Ilfords Smooth Pearl och monteras för hand i bildverkstaden på en 3mm tjock aluminiumkompositskiva som på baksidan får en ram i aluminium som gör att bilden "svävar" ett par centimeter från väggen och skapar en modern, snygg, luftig och ramlös bild. Om man vill kan man montera en belysning (får man köpa till själv) runt ramen och få "backlight" som förstärker upplevelsen och ger en snygg belysning.

Mycket lång hållbarhet och en nästintill reflexfri, neutralvit grund ger en läcker bild och efter att ha närstuderat både tekniken kring monteringen och det färdiga slutresultatet så är Dibondtavlan en klar favorit för oss och därför vill vi att du får chansen att föreviga din bild också. Vi har testar ProFormats sida och det är mycket enkelt & smidigt att beställa, prova själv via länken nedan!

Spara 30% under september med rabattkoden cyberphoto hos ProFormat AB.

Läs mera och beställ här: ProFormat AB Dibond-kampanj!