DJI MAVIC

Nyhet

Superpopulära DJI lanserar den omtalade (omskvallrade är väl rätt ord) Mavic idag och det är en drönare som vi tror kommer att göra succé - fylld till bredden med funktioner och i ett format som skapar nya förutsättningar.

Du kan boka din Mavic redan nu: DJI Mavic boka här

Sen drönarna började bli populära har det varit DJI som gått i spetsen och nu fortsätter man i det spåret med att lansera Mavic. Vikten är 743 gram och storleken är 83x82x198mm (hopfälld). Den är intelligent med 5 kameror, GPS, GLONASS, avståndsmätare, sensorer och massor av datakraft för att hovra perfekt och för att undvika sånt som lätt hamnar i vägen, tex grenar eller delar av byggnader. 4K-kamera med 3-axlig gimbal och upp till 27 minuter flygtid (!). Live feed, 65km/h, och möjligheten till DJI Goggles för att aktivt flyga med glasögon i 1080p-bildkvalitet. Vi återkommer med mera information men DJI Mavic kommer att bli en succé - helt säkert!