Apple lanserar 7

Nyhet

Väldigt få har missat att Apple lanserade nya telefoner och produkter igår och det som stack ut, trots att väldigt lite överraskar, är den nya iPhone 7 så klart som i plus-versionen har dubbla kameror på baksidan vilket gör den spännande.

Även om Apple inte kommer med något revolutionerande så är de duktiga på att få ut kunskap och teknik till sin publik. Iphone 7 får en ny kamera och nya specifikationer. Vanliga iPhone 7 får en lins på motsvarande 28mm vidvinkel och en sensor på 12 mpixel. Fyra LED-lampor, sex linselement, f/1,8, optisk bildstabilisering, snabbare avläsning av sensorn (+60%) och bättre färger. Det som skiljer till iPhone 7 plus är att den får dubbla kameror på baksidan, en med motsvarande 28mm vidvinkel och en med 56mm. När man zoomar så växlar iPhone 7 plus själv mellan dessa för att du ska få bästa möjliga resultat men du kan zooma upp till 10x (digital) med minimal förlust enligt Apple, detta kommer vi att testa så klart!

Om vi ser Apple iPhone 7 och iPhone 7 plus ur ett foto-perspektiv så har man lagt tyngden på just fotografering och filmning. iPhone 7 har även 4K-filmning, stöd för timelapse, slowmotion i 1080p och 720p samt en hel del inställningsmöjligheter. iPhone 6 har en imponerande bra kamera och med den fokus man lagt på kameran på iPhone 7 och plus så är det ingen högoddsare att ännu flera bilder kommer att tas med smartphones i vardagssituationer. Vi är spända på att få testa hur bra iPhone 7 presterar jämfört med Sonys & Samsungs nya modeller som också fokuserar på bild och foto. Du kan boka din iPhone 7 hos oss redan nu...ring, maila eller beställ på hemsidan!

Boka här: Apple iPhone 7 / Plus