Älg del 1 av 4

Nu blir det ett fyrfaldigt inlägg om älgar!

Detta fyrfota djur som har mättat mina förfäder under så många år. Ett djur som nästan dödat en kompis mamma, då det trampade av en stor åder i hennes ben. Ett djur som en kompis handgripligen har klubbat ner med en trädstam då älgen attackerade hans kompis. Detta djur har ett trafikvett som är något bättre än vad renar har och det sätter nivån på alldeles för låg nivå. Många bilförare har slutat sina dagar med ett älghuvud i famnen. Men älgen är majestätisk på något sätt och jag har stött på dem många gånger på många sätt och på många platser. Bortsett från allt detta så är det härligt att få se en älg ligga och chilla som på denna bild. Bilden är tagen på 155mm med en 70-200 zoom. Imorgon ska vi se på deras ögonfransar!

Klicka här för större bild

/Thomas