360FLY 4K Edition

Test

360-kameror gör sitt intågande just nu på marknaden och vi har haft 360FLY ett tag i sortimentet men nu kommer versionen med 4K och du kan beställa den nu direkt hos oss - men läs testet först!

Mats skriver: Vi kan redan nu konstatera att bildkvaliteten har ökat tack vare högre upplösning. Vilket märks särskilt väl ifall man detaljgranskar hela den cirkulära bildrutan som kameran egentligen spelar in i. Men när man utnyttjar VR-tekniken och förflyttar sig runt i bilden så ser man alltså bara en liten beskuren del av den fullständiga bildrutan, och på det sättet får man givetvis mycket lägre upplösning, och även effekten av att kantskärpa blir lite utsmetad. Detta oavsett hur skarp bilden är från kant till kant i sin faktiska storlek.

Läs hela testet här: 360Fly 4K, actionkamera 360 grader med 4K-filmning