3 Legged Thing Albert

Test

Stativmärket 3 Legged Thing är nytt i vårt sortiment och det är jättemånga som frågar om det så vi har gjort ett test på den nu för att se om den är lika bra som populariteten antyder. Och det är den.

Mats skriver: 3LT har ett flertal praktiska funktioner, som gör det till ett av de mest mångsidiga professionella stativen i världen. Den speciella teleskopiskt tredelade mittpelaren kan enkelt vändas, vilket underlättar vid ex.vis makrofotografering. Det går även vända mittpelaren och samtidigt montera något annat tillbehör i den andra änden av pelaren. Och för dig som inte vill använda mittpelaren så är den väldigt enkel att ta bort och byta ut mot lågnivå-adapter som sitter direkt på mittpelaren, alltså inget extra tillbehör som man behöver släpa omkring på. Som med alla 3LT-stativ, är ett av benen på Albert löstagbart och går att använda som enbensstativ. Dessutom har detta ben en standard 3/8-gänga i båda ändarna, vilket gör det möjligt att använda stativbenet som ex.vis mikrofonbom, selfiepinne m.m.

Resten hittar du här: 3 Legged Thing Albert test