Tack för ditt omdöme!

Vi vill tacka alla kunder som under åren har lämnat in omdömen om oss! Dessa omdömen är viktiga för vår verksamhet. Du vet väl om att när du lämnar ett omdöme via Pricerunners enkät så har du möjligheten att få en biobiljett som tack för din insats.

Genom åren är det tusentals kunder som har hjälpt oss genom att lämna sitt omdöme om vårt arbete och den service vi ger. Dessa recensioner hjälper oss att se vad vi behöver göra bättre och de hjälper också andra att veta om de kan lita på vårt företag. Vi vill tacka för alla insatser som du som kund gör och har gjort för oss inom detta område.

Hur vinner man en biobiljett?

När du lämnar ett omdöme via enkäten som går till prisjämförelsesiten Pricerunner har du möjligheten att vinna en biobiljett. Du hittar länken till enkäten när du har genomfört ett köp hos oss. Varje månad är det 10 biobiljetter som lottas ut.


Varmt lycka till och tack för din hjälp!