Semesterkassan tom?

Har du fotoprylar du inte använder? Är semesterkassan tom och du suktar efter en ny kamera eller glugg? Vi köper din begagnade utrustning eller byter in den mot nya prylar, kontakta oss redan nu!

Det är enkelt och spelar ingen roll vart du bor! Vi skickar en fraktsedel per mail eller post så att du kostnadsfritt skickar in dina produkter till oss och efter en snabb kontroll så gör vi en utbetalning eller skickar dina nya produkter. Maila oss på inbyte@cyberphoto.se med en produktbeskrivning som innehåller skick + tillbehör som medföljer samt gärna antal exponeringar om det är en kamera. Vi gör en preliminär beräkning om allt stämmer och så har du fraktsedeln på mailen och kan skicka in produkterna. Enkelt & smidigt. Du kan självklart kombinera inbyte med delbetalning, faktura, kortbetalning, PayPal eller vad du önskar.

Kontakta oss nu för att ha rätt prylar när hösten kommer!