Samyang 35/1,2 ED AS UMC CS

Nyhet

Denna spännande nyhet från Samyang dyker upp för försäljning hos oss under september. Samyang 35/1,2 ED AS UMC CS är en ljusstark, manuellt fokuserad normaloptik för spegelfria system med sensor i APS-C-format och Micro 4:3-systemet.

Den här optiken lämpar sig för en mängd olika motivområden och situationer. När det gäller Micro 4:3 systemet så kan du med fördel använda objektivet till mer actionfyllda bilder eller naturfoto på alltifrån korta till medellånga avstånd.

Vi har sett att Samyang har kommit med mycket fina objektiv tidigare så förväntningarna är höga. Självklart kan du redan nu boka upp ett exemplar av denna optik om du vill.

Mer info hittar du som vanligt på länkarna här nedan. Sidan uppdateras allteftersom vi har mer information.

Samyang 35/1,2 ED AS UMC CS för Canon EOS M
Samyang 35/1,2 ED AS UMC CS för Fujifilm
Samyang 35/1,2 ED AS UMC CS för Sony E-fattning (APS-C)