Samsung Galaxy Note 7

Nyhet

Sommarens stora nyhet på mobilfronten är här. Igår lanserades Samsung Note 7 stort i New York. London och Rio de Janeiro. Många har entusiastiskt väntat på den här nyheten och nu kan du läsa mer om vad den bjuder på för nyheter.

Är du kreativ och har en tidigare Note-mobil så har du säkert sett fram emot vad Samsung har knåpat ihop den här gången. Vi ser att det finns mycket att glädjas åt bland specifikationerna. Det blir mycket trevligt att testa den lite längre fram.

Några nya funktioner är t ex Iris-scanner som du kan använda för ett säkert hanterande av din telefon. Fler och fler mobiler idag har utrustats med fingertrycksläsare för att garantera att endast du kommer åt din telefon. Iris-scanning ska enligt mångas utsago vara ännu säkrare.

Skärmen har en ny och modern design med välvda kanter precis som på Samsung S7 Edge. Ytterligare en trevlig nyhet är Galaxy Note 7 är vatten- och dammtålig vilket är en stor fördel för många av oss. Mobilkameran lovar gott då vad vi kan se även den är av samma slag som S7. Den har utrustats med ett mycket ljusstarkt objektiv på F1,7 och Dual Pixel Sensor vilket gör att du kan ta skarpa bilder även i dåliga ljusförhållanden.

S Pen är såklart den största nyheten med nya och utvecklade funktioner. Den är redo att anteckna och skissa ner dina idéer på ett ögonblick även på din låsta skärm. Dessutom kan den hjälpa dig översätta och kan lagra din information direkt i molnet.


Läs mer om Samsung SM-N930 Galaxy Note 7