Omöjligt nr 2

På andra plats landar Niklas Larsson med den här bilden som är tekniskt och idémässigt en bra bild. Arbetet bakom en sån här bild är gedigen och en konstform som går hand i hand med klassisk fotografering när man har mer fantasi än verkligheten erbjuder...

Så här skriver Niklas: Bilden är en sammanslagning av fem olika bilder; himlen, marken, fåran i marken, glödlampan och rådjuren. Jag har jobbat ihop dom bilderna i photoshop till den här bilden. Bilderna på marken, fåran i marken och glödlampan är tagna med Pentax K-3 och Tamrons 90mm f2,8 macro, bilden på himlen är tagen med Pentax K-3 och Pentax 16-45 f4 och till sist bilden på rådjuren är tagen med en Pentax K-r och Tamrons 70-200 f2,8. Idén till bilden kom hösten 2015 när det talades mycket om meteorregn, eftersom jag inte hade någon möjlighet att titta efter meteorregnet så fick jag skapa ett eget resultat.

Grattis till en andra plats och tack för att du skickat in ett bidrag!