Nikon CoolPix W100

Nyhet

En härligt färgstark nyhet från Nikon. Här kommer Nikon Coolpix W100 - en tålig kompaktkamera med praktiska och roliga funktioner. Perfekt för den som behöver en kamerakompis som tål att hänga med på de mest krävande aktiviteterna.

Oavsett om du fiskar, jagar, bestiger berg eller är hemmapappa/-mamma så vet du att dessa tuffa aktiviteter kan behöva rediga verktyg. I höst dyker Nikon Coolpix W100 upp och utan tvekan har den egenskaper som uppskattas när the going gets tough.

Nikon berättar att W100 är vattentät ned till 10 m, stöt- och köldtålig och dammtät. Du kan enkelt och smidigt dela dina bästa minnen på sociala medier via SnapBridge. Den har 13,2 Mpixel och film i full HD och mängder av roliga och kreativa bildeffekter som du kan lägga till dina bilder.

Lovande inför diverse festmiddagar är dessa funktioner - ansiktsprioriterande autofokus, blinkningsvarning och leendeläge vilket säkerligen gör att du går vinnande hem med skarpa och smickrande porträtt av både familj och vänner.

Vi gillade den Nikon-gula färgen men den finns även i vit, rosa, blå och marine (läckert marint tryck) som du kan kolla in via länkarna här nedan. Nikon Coolpix W100 kommer att dyka upp till försäljning i mitten på september.


Nikon CoolPix W100 - gul
Nikon CoolPix W100 - vit
Nikon CoolPix W100 - rosa
Nikon CoolPix W100 - blå
Nikon CoolPix W100 - marine