Canon EF-M 28/3,5 Macro IS STM

Test

Macro med inbyggd LED-belysning - riktigt häftigt men funkar det? Mats har testar och du kan läsa testet hos oss redan nu! Har du en EOS M-kamera så passar den direkt och det är inga blodiga pengar vi pratar om. Blir det Toppklass?

Den inbyggda belysningen är riktigt kreativ och något vi hoppas, och tror, kommer i framtida objektiv också även om det funkar bäst på relativt nära avstånd men det är ofta vad macro handlar om, eller hur? Mats skriver: På kortast närgräns i standardläget får man en avbildningsskala på 1:1, vilket innebär i praktiken att minsta avbildningsytan blir i samma storlek som kamerans sensor, dvs 22,3 x 14,9 mm (EOS M3 m.fl). I supermacroläget kommer man ännu närmare motivet och det ger som mest skala 1,2:1, som i sin tur betyder att minsta avbildningsyta blir ca 12x18mm.

Läs hela testet här: Canon EF-M 28/3,5 Macro IS STM