15 nyanser av Norge, del 2

I sommar tog jag en sväng genom en del av det så vackra Norge. Jag har naturligtvis inte sett en bråkdel av allt vackert, men jag vill dela med mig av några bilder därifrån...

På en färja på väg över en fjord så möter vi en annan färja och jag inväntar tills den andra färjan är mitt i solen och trycker av. Ingen serietagning utan old school. Jag hade inga tankar eller planer för bilden, utan jag bara såg en möjlighet och tog den. Så här efteråt så blev bilden lite dubbelbetydande, då det är en vacker bild på en färja i en fjord, men också, don't mention the war, så känner jag mig som en tysk ubåtskapten när jag ser på bilden. Några av er lyckliga som upplevt Amiga och spelet Silent Service ler nog nu. Hur som helst så är bilden tagen på 28mm. Imorgon ska vi se på en bro, det låter verkligen inte spännande, men det är en riktigt cool bro.

/Thomas