Värmekamera!

Nyhet

Caterpillar lanserar S60 - en tålig och tuff smartphone med inbyggd kamera men inte nog med det, den har även en värmekamera! Förutom att det kan vara en kul grej så kan det vara ett verktyg för elektriker, mekaniker och många, många flera!

Vad sägs om vattentät ner till 5 meter i 60 minuter och en specialtyp av glas så att touch-funktionen även fungerar under vatten - vi blir jättesugna på den nya Caterpillar S60 och du kan boka den hos oss redan nu! Och priset? Jämfört med andra smartphones så är det riktigt prisvärt, se mera om det via länken nedan. Som tekniker eller mekaniker kan du enkelt se vart det läcker värme, olja eller andra vätskor eller helt enkelt vilken del av en maskin eller server som går varm. Håller man på med bilar eller andra fordon så kan man få mycket information med det här verktyget och vi ser massor av möjligheter - riktigt rolig och kreativ produkt som vi redan gillar!

Läs mera och boka här: Caterpillar S60 4G