Panasonic Lumix DMC-TZ100

Test

Vi testar Panasonics nya TZ100 som vi tror kan bli en succé och det är många av er som redan valt att införskaffa en TZ100 (hör gärna av di med en rapport om hur din upplevelse är!) och det valet är förståeligt efter att man läst Mats test.

Mats skriver så här: Tack vare Panasonics DFD-system (Depth From Defocus) har modellen både snabbare och säkrare fokusering, samtidigt som systemet ger möjlighet till "Post Focus", en nyhet som gör att man kan välja var i bilden fokus ska ligga i efterhand. Rent tekniskt fungerar det så att kameran tar en mycket snabb bildserie med 4K-upplösning. Från denna skapas en kompositbild i kameran, i vilken man kan flytta fokus genom att helt enkelt trycka på den del man vill ha skarp.

En häftig och användbar funktion. Men hur står den sig för övrigt?

Läs hela testet här: Panasonic Lumix DMC-TZ100 svart