Järven

Har du sett en björn i naturen? Har du sett en järv? En hel del har sett en björn men järven har inte fastnat på mångas näthinna, i alla fall inte ute i naturen men den här bilden visar att de man få uppleva dessa ute i naturen...

Härlig bild inskickad av Sven Nordlund, tagen med Canon EOS 6D tillsammans med 400mm f/2,8 IS och en 2x telekonverter. Bilden är tagen i Finland där björn- och järvfotografering är en bra form av turistgren och även om det är upplagt för fotografering så är det en otrolig härlig känsla att få se dessa rovdjur ute i det vilda - något som man annars (troligen) inte får uppleva! Tack för bilden, Sven, och du kan också skicka en bild till oss och vid visning premierar vi dig. Adressen är blogg@cyberphoto.se och skicka gärna .JPG och max 3 Mb per mail.

Läs mera om 400mm här: Canon EF 400/2,8 L IS II USM