Genesis C3 och C5 Carbon

Test

Vi introducerar Genesis - ett nytt märke bland stativ och du kanske känner igen märket då vi under flera år sålt tillbehör för dig som filmar från Genesis. Nu är stativen här och det är mycket fina produkter till vettiga priser.

Genesis kommer i två modeller, C3 och C5. Båda är i kolfiber och det är storleken som skiljer dessa åt så kolla in vilken som passar dig bäst. Vi har en introduktionsrabatt för dig som behöver ett nytt stativ på hela 30% som du erhåller med rabattkod: GENESIS1 i kundvagnen. Gäller 1 stativ per kund och tom 31 maj 2016. Mats skriver: Personligen är jag dock ingen större vän av mittpelare eftersom jag väldigt ofta fäller stativbenen i spagat för att komma ner så lågt det bara går, så mittpelaren brukar vara det första jag plockar bort om det är möjligt, och tack och lov ingår det en lågnivåadapter för det ändamålet.

Läs resten via länkarna:
Genesis C5 kolfiber kit green
Genesis C3 kolfiber kit green