Canon PowerShot G7 X II

Test

Om du går och funderar på en riktigt trevlig och bra kompaktkamera att ta med på sommarens alla festligheter så kan Canon PowerShot G7 X Mark II mycket väl vara det du behöver. Självklart har vi testat den så att du får en fin överblick.

Nu när sommaren verkligen närmar sig så kanske tanken på en kompaktkamera gör sig påmind igen. Då vill vi tipsa dig om G7 X Mark II. Om du redan har föregångaren Canon G7 X så kanske du också är nyfiken på om det kan vara idé att uppgradera maskinparken. Vår trogne testare Mats sammanfattar kort skillnaderna så här: "Största märkbara skillnaderna är snabbare autofokus och seriebildtagning, samt förbättrad bildstabilisering och att ratten för exponeringskompensationen går åt rätt håll".

Ska du ta många snabba, actionfyllda bilder i sommar så kan det vara värt att investera i denna fina toppklasskompakt.
Kameran i övrigt är precis som föregångaren gediget byggd i ett fickvänligt format. Inte dumt på utflykter och äventyr där man inte vill bära med sig någon större fotoutrustning.

Kolla in hela testet - du hittar det här:
Canon PowerShot G7 X Mark II