Canon EOS 1D X Mark II

Test

Nu kan du läsa vårt test av EOS 1D X Mark II och det är vad vi förväntat oss - en otroligt häftig produkt av en relativt lång utveckling som presterar helt i toppklass. Allt annat hade varit en överraskning.

Från testet: Redan 1D X hade mycket snabb och säker autofokus på både stillastående och rörliga motiv och Mark II kanske till och med är snäppet bättre. Det är nästan lite svårt att kommentera, för vi har under vårt test helt enkelt inte lyckats få den att fokusera fel på en enda bildruta - och då har vi tagit både en mängd stillbilder och ett antal bildserier med bilar som rört sig ~50 km/h mot och från kameran på relativt korta avstånd (från ca 100 m avstånd tills bilen passerat förbi kameran). Kameran hade helt enkelt inga problem alls att fokusfölja i de sammanhangen - inte ens med 14 bilder/s.

Läs hela testet här:Canon EOS 1D X Mark II hus