Uppdatering av GH4

Nyhet

Panasonic lanserar en uppdatering (Firmware) till GH4 som gör att den blir lite modernare och fortfarande hänger med i matchen som ett mycket bra val för dig som vill filma. Eller plåta, men fokus är på filmningen!

Vad ger uppdateringen? Man får 4K Photo vilket ett flertal nyare modeller har från början vilket är serier av bilder i 4K som gör att du kan välja ut den "perfekta bilden" i ca 8 Mpixel och då man använder kraften i videoinspelningen så blir det i regel väldigt bra. Vi har testat detta en hel del och det fungerar mycket bra så länge man inte behöver maxa ut bildkvaliteten. Skulle påstå att för de flesta användare är det en mycket användbar funktion.

Post Focus kommer in i GH4 tack vare uppdateringen, en funktion som möjliggör flyttande av skärpan i en bild tack vare teknik som möjliggör flera exponeringar med fokusplan på olika djup. Det här kombinerat med 4K Photo är funktioner som vi räknar med kommer i olika former från andra tillverkare men just nu är det Panasonic som går i fronten. Även förbättrad möjlighet till seriebildtagning med blixt är en fördel med uppdateringen. Den kommer att finnas tillgänglig via Panasonics hemsida i slutet av mars.