Sony A6300 på plats!

Nyhet

Nu har vi A6300 på plats för test och vi går igenom den från topp till tå för att du ska få veta så mycket som möjligt om den. Även att vi vet så mycket som möjligt om den också, så klart! Och det första intrycket är mycket bra!

A6000 är en succé och en efterföljare, eller rättare sagt storebror (det finns potentiellt utrymme för en A6100 och A6200 i sortimentet), är på sin plats och nu har vi den på plats, A6300. Första leveransen av kamerorna är det säljstart för imorgon, torsdag 10 mars. Vårt testexemplar går varm nu och vi har redan plåtat och filmat en hel del med den och hittills är allt enligt förväntningarna. Vi väntar tills testet är klart innan vi kommer med vår slutgiltiga slutsats om den men snabbheten och exaktheten i autofokusen är slående och formatet är väldigt "trevligt" om man får använda ett så tråkigt ord. Måste be om ursäkt till Sony men A6300 är så "lagom" och då menar vi inte på ett tråkigt sätt utan positivt. Allt sitter som bara där...

Mats jobbar just nu med filmtestet och när vi är klarar kommer ett utförligt test. Du kan boka ditt exemplar och läsa mera här:
Sony A6300 produktinformation