Ring emellan

Vi vill tipsa om en produktgrupp som många inte tänker på eller som man kanske inte vet om ens? Är du ny inom fotografering så är mellanringar troligen en ny produkt men det kan vara värt att kolla in det...

Vi har gjort en film som handlar om mellanringar och den hittar du via länken nedan. Helt enkelt är det ringar som du använder mellan objektivet och kamerahuset och som gör att du får en bättre närgräns och kan börja med makrofotografering. Ett objektiv avsett för detta är generellt alltid en bättre lösning men det är kul att börja med och det kostar relativt lite vilket gör det till en bra början! Om du har frågor kring mellanringar så ring eller maila oss så hjälper vi dig mer än gärna.

Film om mellanringar: Youtube: Fota macro med mellanringar
Här hittar du mellanringar: Mellanringar i sortimentet