Olympus PEN-F

Test

Idag släpper vi testet av PEN-F eller PEN F från Olympus och det är första testet av den nya 20 mpixel-sensorn i en Olympus. Kameran har många varit nyfikna på, troligen mest pga sitt utseende och sin stil. Den är riktigt snygg!

Mats skriver: Olympus fortsätter att hämta inspiration från äldre kultmodeller i sin design - och kombinera det med den senaste tekniken från den digitala eran. Nya Pen-F bär till och med samma namn som sin inspirationskälla från 60-talet. Innanför retroskalet hittar man Olympus bästa teknik, delvis lånad från E-M5 Mark II. Det handlar bland annat om en 20 Mpixels bildsensor, en elektronisk sökare av högsta klass och höga prestanda vad gäller korta slutartider och snabba bildserier. Hur kan man bättre kombinera gammalt med nytt?

Läs allt här: Olympus PEN-F kamerahus svart