Jobba på Gräddvägen!

Vi behöver hjälp i sommar och det kanske är din hjälp vi behöver? Vi söker dig som vill jobba hos oss och är glad, positiv, driven och snabb på att lära dig nytt. Stämmer de dragen in på dig så skicka en ansökan på en gång!

Arbetsuppgiften är att ta hand om kunder på telefon, mail och i vår butik och det är full fart under sommaren! Vi tycker att det vore superkul om du skickar in din ansökan så fort som möjligt då vi planerar sommaren just nu. Semesterperioden för oss är vecka 25-32 och den viktigaste perioden är 27-31. Vi vill att du uppfyller kriterierna ovan(glad, positiv och driven!) och ett plus är om du kan en del om foto & mobilt redan och har arbetat i en butik, restaurang eller liknande, men vi prioriterar att hitta rätt person som tillför glädje i sommar. Senaste ansökningsdatum är 21 mars 2016.

Skicka in din ansökan till tobias@cyberphoto.se eller dela med dig av detta inlägg till dina vänner!