Häst 2

Den här hästbilden har vi fått inskickad av Marcel och visst ser det otroligt härligt ut? Även om man inte har upplevt det själv så kan man tänka sig in i att rida fram genom vildmarken som i en westernfilm...

Marcel skriver: Tänkte dela med er en av många bilder från förra helgens ridtur. Det finns faktiskt andra sätt att njuta av det fina vintervädret här uppe i Swedish Lapland. Jag hade återigen chansen att få följa med på en tredagars tur i skogen, utan el och rinnande vatten, helt enkelt ett udda äventyr som man lätt blir beroende av. Att utforska vårt fina landskap från hästryggen är enastående och går ej uppleva på något annat sätt. Sorry, en skoter kommer inte ens i närheten. Det "största" är nog att galoppera över en frusen sjö ihop med sina kompisar, lite som easyrider fast på häst!

Tack för bilden och texten!