Fujifilm i helgen!

Från att nästan vara uträknade under en period så kom Fujifilm tillbaka starkt och hittade X-konceptet som blivit en succé! Vi gillar produkterna man lanserat de senaste åren och nya X-Pro2 och X-E2s är inga undantag...

X100-serien är ikonisk och nya X70 från Fujifilm är en mycket fin kamera i sitt segment och du kan läsa vårt test här: Fujifilm X70 svart. En mycket kompetent kamera som ryms i fickan och har den känslan man förväntar sig från en Fujifilm. X100 fortsätter att tugga på och systemkamerorna är populära alltjämt. Du kan läsa testerna på de flesta produkter från Fujifilm och en favorit för oss är 56:an som finns i två versioner. Vilken ska man välja? Läs gärna det testet här: Fujifilm Fujinon XF 56/1,2 R APD.

X-Pro2 fick vi känna på i slutet av 2015 och vi blev redan då imponerade över känslan i den och som du kan läsa i testet så är det en bra efterträdare till X-Pro1 som är en av de spegelfria kameror vi sålt mest av någonsin. Sökaren är fantastiskt fin och den 2:an känns allmänt som en bra mix av retro och modernt men en touch av den mera exklusiva kameravärlden där bla Leica återfinns. Det är inte så konstigt att många Leica-användare har gått över till Fujifilm de senaste åren...

Passa på att köpa en X-T1 eller X-T10 i helgen, vi erbjuder ett riktigt bra pris samt en cashback från Fujifilm, det samma gäller objektiv som du kan göra en bra deal på i helgen kombinerat med cashback på de fasta objektiven. Kampanjen gäller hela helgen även om produkterna tar slut i lager - mera kameror och objektiv kommer redan nästa vecka! Passa på att läsa våra tester under helgen och lär känna Fujifilm via länkarna nedan.

Trevlig helg!

Fujifilm X-Pro 2 kamerahus
Fujifilm X-T1 kamerahus
Fujifilm X-T10 kamerahus silver