Firmware Sigma

Nyhet

Sigma lanserar en ny firmware till 150-600mm objektiven för Canon och Nikon som kan installeras via USB-dockan som köps till. En ny firmware, är det värt att byta? Sigma meddelar att autofokusen blir upp till 50% snabbare!

I snitt ska förbättringen vara ca 20% men som bäst upp till 50% snabbare vilket så klart blir märkbart för oss som använder Sigmas fina 150-600mm-objektiv och det här är både verklighet nu förstås men även en försmak av hur det kommer att vara i framtiden när man kan uppdatera sina produkter för att göra de bättre. Tamron har nyligen lanserat en kontakt-docka för uppdatering av objektiven också så det är något man bör kika på att köpa om man använder Sigma eller Tamron, du hittar länken nedan.

Läs testet på Sigmas 150-600mm här:
Sigma 150-600/5-6,3 DG OS HSM Contemporary
Sigma 150-600/5-6,3 DG OS HSM Sports

USB-dockan hittar du här:
Sigma USB-dockningsstation

Firmware hittar du här:
SIGMA Optimization Pro