Byt in hos oss!

Just nu har vi hög efterfrågan på begagnade kamerahus och tele-objektiv, i synnerhet fasta sådana från Nikon och Canon. Har du funderat på en ny kamera eller ett nytt objektiv så maila våra inbyteskillar redan nu!

Vi kan byta in produkter oavsett vart du bor i Sverige. Det gör att alla kan byta in produkter hos oss och vi ordnar en fraktsedel (per mail eller post) som gör att du skickar in din produkt utan kostnad! Har du funderingar kring detta så maila inbyte@cyberphoto.se för mera information. Det är i synnerhet kamerahus i mellansegmentet (Nikon D7000, D7100, Canon EOS 60D, 7D) och uppåt (Nikon D800, D4, Canon 5D Mark II, III, 1D) som är mest intressant men även kamerahus från Sony, Panasonic, Olympus och Pentax. Men maila oss vad du har och i vilket skick de är så ska vi se vad vi kan erbjuda. Även om du vill sälja dina produkter utan att köpa nytt är det av intresse. Återkom till oss per mail så hjälper vi dig, tack på förhand!