Bättre ljud

Röde är märket som många inom foto & video känner igen idag och man har flera mycket bra produkter i sitt sortiment. Roger har kikat närmare på två av dem som vi kan rekommendera för dig som vill ha bra ljud till bra pris!

Roger skriver: n mycket smidig och väljudande riktmikrofon för video och DSLR-kameror. Passar de allra flesta kameror som ger spänning ut via 3,5 mm mikrofoningången (dock ej Canons videokameror). VideoMicro är en kompakt mikrofon som förbättrar ljudkvaliteten på dina videoinspelningar. Den har en högkvalitativ kondensatorkapsel som ger mycket hög ljudkvalitet och går att använda med ett brett utbud av kameror.

Läs resten här: Röde VideoMicro

Den andra produkten Roger berättar om: Nytt professionellt trådlöst mikrofonsystem från RØDE, komplett med myggmikrofon, ficksändare och mottagare, samt 3,5 mm stereotelekabel för anslutning till ex.vis DSLR eller videokamera. Systemet använder det nya 2,4GHz frekvensbandet med 128-bitars krypterad digital överföring, där signalen kontinuerligt växlar mellan olika frekvenser och automatiskt väljer den som har starkast signal. Kitet anväder 24-bitar i 44,1 kHz standard, vilket ger en mycker bra ljudkvalitet, dessutom med en räckvidd på upp till 100 meter.

Läs resten här: Röde Link Filmmaker Kit trådlöst myggmikrofonsystem