Tävla med Canon!

Vinn din egen G5X nu i helgen - tävla med din bästa bild, tagen med en Canon-kamera och du har chansen att vinna den superfina G5X från Canon. Se till att skicka in ditt bidrag, senast söndag 28 februari kl 23:59:59!

Hur gör man? Maila in ett (1) bidrag till blogg@cyberphoto.se som är taget med din Canon-kamera. Temat är helt fritt och det är fri efterbearbetning. Vi värdesätter fotografiska kunskaper och tekniska kunskaper för komposition och skärpa på rätt ställe osv precis som kreativitet är något vi uppskattar. Kort sagt, skicka in din bästa bild så har du chansen att vinna en Canon Powershot G5X. De tre näst bästa bidragen belönas med två biobiljetter vardera. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren, juryns beslut kan ej överklagas. Skicka bilden bifogat (ej som länk eller komprimerad) i ditt mail, max 3MB och helst .jpg (JPEG).

Tävlingen pågår helgen 27-28 februari och vinnare utses måndag 29 februari.

Läs mera om G5X här: Canon PowerShot G5 X