Sigma lanserar!

Nyhet

Två nya objektiv kommer från Sigma och det är högst intressanta produkter, 30mm f/1,4 DC DN Contemporary till Sony E-fattning och Micro 4/3 samt ett 50-100mm f/1,8 DC Art till Nikon, Canon och Sigmas egen fattning.

Dessutom lanserar man en adapter, MC-11, som kan användas för Sigmas objektiv avsedda för Canon eller Sigma på en Sony med E-fattning. Det är en bra och kreativ produkt som möjliggör fotografering över gränserna och den är kreativ då den har en display som visar om de är kompatibla eller behöver en uppdatering för att fungera, smart! Uppdatering görs med USB-dockan som man har i sortimentet.

50-100mm objektivet är för APS-C-kameror och motsvarar då ca 75-150mm och har en fast ljusstyrka på f/1,8. En snabb och exakt HSM-motor för fokuseringen och en 9-bladig bländare och vikten landar på ca 1490gr. 30mm f/1,4 blir intressant för alla som använder Sony E-fattning eller Micro 4/3 och vi är själva nyfikna på hur dessa två produkter presterar. Priserna blir klara inom kort men de börjar levereras under kommande månad enligt förhandsinformation. Mera information om produkterna kommer inom kort*

*Informationen bygger på press release i Japan idag, 23 februari