Samsung Galaxy S7

Nyhet

Samsung har lanserat S7 vilket skapat mycket intresse och vi har den på plats för test och utbildning. Vi slås av att man valt en smartare väg än med S6 som funnits i så många varianter. Vad skiljer S7 mot föregångaren och de andra i klassen?

För det första är den nu vädertålig enligt IP-klassning vilket gör den mindre känslig för skador, det är bra! Dessutom har man förenklat genom att det bara finns två versioner, S7 och S7 Edge. Edge har en något större display och de välvda kanterna som är en kombination av design och funktion, annars är det samma telefon i form av processor, minne osv. Kameran är förbättrad men den stora skillnaden sitter i den nya autofokusen som är en riktigt, riktigt snabb rackare. Dessutom träffsäker. Samsung har lyckats att göra en autofokus som känns väldigt lik de snabbare kamerorna på marknaden idag och vi gillar den skarpt. Tillsammans med relativt stora pixlar (för att vara i mobilvärlden) och ljusstark optik (f/1,7) så har man fokuserat på att göra en bra kamera och inte bara en hög upplösning. Rätt tänkt och smart prioriterat! Vi kommer att testa S7 så klart inom kort...

Läs mera och boka ditt exemplar här:
Samsung SM-G930 Galaxy S7