Peak Design Slide II

Test

Peak Design gör succé med sina prylar och vi har testat en till av produkterna och det är kameraremmen Slide i version II som blivit en av de absolut populäraste kameraremmarna på marknaden. Och vi förstår varför...

Mats skriver så här: Slide är en praktisk och flexibel kamerarem, med lite större bredd och fodrad del närmast axeln. Denna rem är tänkt att ersätta både traditionella nackremmar och många av de axelremmar med modernare konstruktion som varit populära på senare år. Tillverkaren menar helt enkelt att de remmar som finns på marknaden i många fall varken är bekväma eller praktiska att hantera. Därför har man tagit fram Peak Design Slide, som ska råda bot på många av problemen med traditionella remmar.

Du läser hela testet här: Peak Design Slide II kamerarem (4 st fästankare ingår)