Olympus M.Zuiko Digital 300/4,0 IS PRO

Test

Olympus har som du säkert redan läst släppt sin efterlängtade 300mm fasta optik. Nu har vi testat den och Mats använder superlativ när han beskriver den. För dig som behöver mycket brännvidd och använder Micro 4/3 så är svaret här...

Mats skriver: Olympus M.Zuiko Digital 300/4,0 IS PRO imponerar stort på samtliga områden, och det är verkligen inte varje dag man stöter på så här välkorrigerade objektiv! Skärpan är riktigt bra från kant till kant redan på f/4, och nedbländat ett steg ökar skärpan en aning och i regel bara synligt för ögat på extremt detaljrika motiv. Jag tog massor av bilder på småfåglar som inte satt stilla många sekunder, och på i princip varenda bild satt skärpan precis där det var tänkt.

Läs hela testet här: Olympus M.Zuiko Digital 300/4,0 IS PRO>>