Nikon AF-S 70-200/2,8G IF-ED VR II

Test

Vi har gjort ett nytt test på en gammal favorit, eller gammal känns fel att säga, men i alla fall ett objektiv som har några år på nacken, Nikon 70-200 VR II med ljusstyrka f/2,8. Dessutom är det läge att beställa nu...

Det måste få betecknas som en klassisk brännvidd och i kombination med f/2,8 så är det en stämpel på ett kvalitetsobjektiv. Får många fotografer (bröllop, viss spor, action, porträtt osv) är detta standardobjektivet och vi förstår varför. Läs testet så förstår du också varför. Vi vill passa på att informera om att detta objektiv samt ett antal andra Nikon-objektiv är kraftigt prishöjda från Nikon och de vi har i lager till dagens pris sinar dag för dag. Det är kort sagt dags att beställa nu om du funderar på att investera.

Läs hela testet här: Nikon AF-S 70-200/2,8G IF-ED VR II